Praktijklijn
026 - 4438777

Zwangerschapsyoga “Compact”

Als je zwangerschap al vergevorderd is en je niet eerder toekwam aan een goede voorbereiding op je bevalling, is de cursus Zwangerschapsyoga “Compact” iets voor jou. Of misschien deed je al eerder zwangerschapsyoga en wil je nu volstaan met een korte opfriscursus. Ook dan is de compacte vorm een mooie voorbereiding op je bevalling.

Als je in je zwangerschapsverlof zit, is je leven in rustiger vaarwater gekomen en kun je je volledig op de aanstaande bevalling richten. Je uitgerekende datum komt in zicht en je voelt dat je al in de stemming komt. Anders dan bij de reguliere zwangerschapsyoga ligt de nadruk tijdens de compact-cursus vooral op de mentale voorbereiding op de bevalling. Tijdens de reguliere cursus besteden we ook veel aandacht aan het zwanger zijn en het groeiproces van jou én jouw kindje. Zwangerschapsyoga Compact bereidt je intensief voor op de bevalling. De informatie en oefeningen die je krijgt zijn erop gericht om die vol vertrouwen tegemoet te treden.

De cursus wordt aangeboden als één pakket van 6 lessen. Je betaalt daarvoor €100 (inclusief inschrijfkosten). Deze 6 lessen kun je gedurende je verlof volgen. Dat kan één maal per week één les zijn of, gedurende drie weken, twee lessen per week.

Wanneer en waar

  • Woensdag 9:00 -10:15 in de verloskundigenpraktijk Velp ( bij voldoende aanmeldingen)
  • Woensdag 9:00 - 10:15 in de Steeg
  • Vrijdag  9:00 - 10:15 in de Steeg

Kijk voor meer informatie op http://www.abhayoga.nl/conc/yoga-zwangerschap/compact/

Normale Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga richt zich op oefeningen en technieken die helpen bij het versterken van het bekken, het verbeteren van je houding en het opvangen en ontspannen van je lichaam tijdens en tussen de weeën.

Contact met de baby

Alles is erop gericht je in contact te laten komen met de baby. Door middel van je handen en liefdevolle aandacht maak je nu al contact met jouw baby. Wanneer jij je goed voelt tijdens de zwangerschap, zowel lichamelijk als geestelijk, is dat ook goed voor het contact met jouw baby! Gaandeweg groeit het vertrouwen in de zwangerschap en de bevalling.

Wanneer en waar

  • woensdagavond van 19:00 tot 20:15 uur of 20:15 tot 21:30 uur.
Centrum De Elleboog
Nieuw Schoonoord 1
6881 TV Velp

Wanneer beginnen?

Je kunt met zwangerschapsyoga beginnen na de derde maand van je zwangerschap. Je kunt de cursus tot twee weken voor de vermoedelijke bevalling blijven volgen.