Praktijklijn
026 - 4438777

Verloskundig team

Aangenaam, mijn naam is Ela Vister

Na werkervaring te hebben opgedaan als verloskundige in zowel het ziekenhuis als in verschillende praktijken ben ik sinds 2014 met veel passie en plezier werkzaam in Verloskundigenpraktijk Velp e.o. 

Als moeder heb ik zelf ervaren hoe waardevol nieuw leven is.

Ik heb een rotsvast vertrouwen in de kracht en veerkracht van mensen. Ik ben in mijn werk dagelijks getuige van wat ons verlangen naar nieuw leven, ons vertrouwen in de fysiologie van de baring en onze kracht om grenzen te verleggen, voor moois teweegbrengt. Dit proces begeleiden is iedere keer weer een unieke uitdaging! 

In mijn vrije tijd ben ik het liefst thuis, met mijn gezin (zoon Guus & dochter Anne), op onze boerderij. Als de zon schijnt en we veel buiten kunnen zijn kan mijn dag niet meer stuk!

BIG nummer Ela Vister: 19911568103

 

Hey! Ik ben Elke Smink

Vanaf 2017 werkzaam in het team van Verloskundigenpraktijk Velp e.o.

Sinds mijn kinderjaren ben ik al gegrepen door het zwangerschapsproces, de bevalling en baby’s. Dit waren de belangrijkste redenen om na de HAVO te beginnen op de academie in Maastricht. Na het behalen van mijn diploma in 2011 ben ik onder andere werkzaam geweest in Arnhem en Duiven. Nog altijd vind ik het proces van de zwangerschap heel fascinerend. Naast verloskundige maak ik ook basisecho’s en heb ik het diploma voor 20 weken echoscopie behaald.

Ik ben een nuchtere verloskundige en probeer de fysiologie van zwangerschap/bevalling zo goed mogelijk te bewaken.

BIG nummer Elke Smink: 29915053303


Dag, mijn naam is Jeanine van der Ven

Inmiddels ruim 40 jaar werkzaam als verloskundige. En moeder van vier kinderen, maar die zijn al volwassen en het huis uit. Na mijn opleiding aan de (toen nog) Vroedvrouwenschool in Heerlen heb ik als klinisch verloskundige gewerkt in Ede en Veghel. Door verandering van werk van mijn echtgenoot is het hele gezin in Arnhem terecht gekomen. Daar ben ik gaan werken als waarnemer in diverse eerste lijnspraktijken en als echoscopiste voor de gynaecologen in Velp en Zevenaar. Sinds 1994 werk ik in de Verloskundigenpraktijk Velp. Met ingang van 1 maart 2018 ben ik praktijkhouder en werk ik samen met Ela en Elke. Met ons drieën willen we uitstekende verloskundige zorg leveren aan iedere zwangere die een beroep op ons doet.

Naast mijn werkzaamheden als verloskundige ben ik als echoscopiste werkzaam bij Espérance, Verloskundig centrum Arnhem. In 2015 ben ik aan de Universiteit van Amsterdam gepromoveerd op een onderzoek naar de relatie tussen de lengte van de baarmoederhals en vroeggeboorte, een superinteressant onderwerp.

Ik heb veel zien veranderen in de verloskunde, maar het werk van een verloskundige wordt nooit routine, ook niet (of beter: zelfs niet) als je dit al veertig jaar doet. Iedere zwangerschap en bevalling is uniek en dat maakt dat mijn passie voor de verloskunde alleen maar is toegenomen.

BIG nummer Jeanine van der Ven: 89020554403